___OLD___Sända / Ladda upp program och foton

OBLIGATORISK INTRODUKTION
Som en medlemsförmån får du introduktionskursen ”Så här kommer du i gång med sändning”. Där får du bland annat klart för dig hur du skickar er signal till tv-kanalen och webben. Kontakta föreningen så berättar vi mer.

LADDA UPP  PROGRAM
För att vi ska kunna sända ert material behöver vi få tillgång till antingen er signal från livesändning eller en fil med ert förinspelade program. Formatet på detta ska vara 720p – 50fps – MP4. Maila dessa till admin@jonkopingtv.se

INTE PRODUCERA SJÄLV?
En del medlemmar vill sända rörlig bild från t ex ett evenemang men har inte den tekniska kompetensen. De väljer då att låta någon annan sköta produktionen. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med produktion. I många fall kan en annan medlem både planera sändningen och sköta det tekniska som kameror, ljud, grafik och utsändning.

ATT SPRIDA DIN WEBBSÄNDNING
Visst vill ni ha många tittare?! Webbsändningarna görs i föreningens Youtube-kanal och syns även på föreningens Facebooksida. Du kan länka till Youtube-sidan på din egen webbplats och i dina egna sociala medier-kanaler. När du gör det, använd hashtagen #jönköpingslokaltv vid sidan av dina egna hashtags. För info om sändningen i tv, se mer på sidan ”Titta”.

FOTON I TV-RUTAN
Har du ett fotointresse och vill sprida ”din bild av vår kommun”?
Skicka då in bilder till foto@jonkopingtv.se så finns det chans att dina bilder visas i tv-rutan.